برنج قرمز
نوشته شده توسط : atefeh

برنج قرمز
آشپزی
مواد لازم

برنج 500 گرم خیس کرده
آب سرد 5/2 پیمانه یا 600 میلی لیتر
روغن 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد کوچک ریز خرد شده
فلفل قرمز 1 تا 3 عدد یا پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه 1 قاشق مرباخوری
هویج مکعب ریز خرد شده 2 عدد متوسط
کلم رشته رشته 60 گرم
قارچ چهار قاچ 125 گرم
پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه 2 قاشق مرباخوری
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
برای تزین 2/1 خیار اسلایس
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

برنج قرمز

برنج قرمز

طرز تهیه

برنج را کته کرده بعد بگذارید خنک شود.روغن را داغ کرده پیاز و فلفل قرمز و یا پودر آنرا تفت دهید سپس زنجبیل و هویج را تفت داده سپس کلم را اضافه کنید سپس تمام مواد را ریخته حدود 6 دقیقه یا تا جایی که سبزیجات نرم شود تفت دهید. در آخر برنج را ریخته و روی حرارت متوسط مخلوط کنید و بعد با خیار و پیاز داغ تزیین کنید.

آموزش آشپزی





:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 بهمن 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: